Koliko puta ste samo ovog meseca ispustili telefon ili barem bili blizu toga da ga ispustite? Koliko ste puta telefon u žurbi spustili u torbu prepunu drugih stvari, a koliko puta ga vukli duž stola umesto da ga odmah uzmete sa njega?

Sva sreća pa koristite zaštitne maske za telefon!

Barem se nadamo da ih koristite, jer ako još niste počeli – velike su mogućnosti da je vaš telefon oštećen, a ako nije – uskoro će to biti. Ukoliko vam ova činjenica nije dovoljna da odmah pogledate najbolju ponudu Maskoteka online shop-a i izaberete najbolju zaštitnu masku za svoj telefon – saznajte 10 razloga zbog kojih je pametno da koristite zaštitne maske u nastavku teskta!

#1 Maske za telefon nisu skupe

Znamo da mnogi asesoari za tehnologiju umeju da budu skupi, a ne učine mnogo, te ne opravdavaju troškove. 

Maske su tu da budu izuzetak od pravila!  

Ukoliko birate kvalitetne, a povoljne maske – kupovina se itekako isplati, jer će vas one služiti dugo, a nećete imati veliki trošak. Upravo prema ovim kriterijumima (vrhunskom kvalitetu i povoljnoj ceni) kreirali smo i našu ponudu maski za telefone, pa kod nas možete da pronađete masku koja je skladna svačijem džepu, a istovremeno vrlo kvalitetna! 

#2 Maske ne služe samo da zaštite telefon 

Iako je osnovna funkcija koju maske za telefone imaju upravo veća zaštita uređaja – nije sve samo u njoj! Danas, moderne maske mogu imati i mnoge druge pogodnosti, kao što su držač koji je zakačen pozadi ili zvučnik za muziku sa telefona! 

#3 Maske kriju nesavršenosti

Maske se tako zovu jer – maskiraju!

Sigurno se izgled vašeg telefona umnogome razlikuje od onog kakav je bio kad ste ga izdvadili iz kutije. Koliko god dobro da ste čuvali i tretirali svog mezimca, sigurni smo da ima bar jednu ogrebotinicu, zar ne?

E pa, maska za telefon je tu da je sakrije i da vašem telefonu potpuno nov i svež izgled.

#4 Maske personalizuju telefone 

Koliko puta ste sedeli u društvu, a na sto ispred ostavili nekoliko istih, ili bar vrlo sličnih modela telefona?

Da ste imali masku za telefon, ne bi se desio onaj trenutak opšteg zbuna kada pri odlasku niste bili sigurni koji telefon je čiji! Maske su tu da personalizuju telefon, da ga razlikuju od drugih, sličnih modela. 

Makse birajte po svojim potrebama i ukusu i sigurno ćete biti zadovoljni “ličnijim” izgledom svog telefona!  

#5 Zaštitne maske povećavaju prodajnu vrednost telefona

Evo jednog logičnog, ekonomskog razloga koji govori u prilog tome da je korišćenje zaštitne maske vrlo pametno!

Naime, ukoliko poželite da zamenite telefon boljim, ili ga prodate iz bilo kog razloga, pri proceni vrednosti, kupac će puno pažnje obratiti na sam izgled telefona. Što je telefon noviji, ili barem što novije izgleda, to su veće šanse da ga prodate po odličnoj ceni, a upravo zaštitna maska za telefon tu je da ga sačuva od najrazličitijih mogućih oštećenja! 

#6 Maskica može ulepšati izgled telefona

Volite šljokice, zanimljive citate ili interesantan kolorit?

Ništa od toga vam ne pruža dizajn vašeg telefona?

Pravac u naš online shop i birajte maskicu po svom ukusu – ponovite se novom zaštitnom maskom i odmah ulepšajte telefon!

#7 Zaštitna maska za zaštićen telefon

Već smo u uvodu spomenuli to koliko maska za telefon može učiniti za zaštitu telefona. I zaista je tako! A ko još voli ružan, izlizan i izgreban telefon? Mi svakako ne.

Upravo zato, maskice su tu da naprave zaštitni sloj i barijeru između telefona i najrazličitijih spoljnih “opasnosti i nepogoda”! 

Kad biste samo znali koliko miliona telefona su zaštitne maske već spasile! 

Koliko god čuvali telefon, tvrdimo da je nemoguće da izbegnete makar minimalno oštećenje na istom ukoliko ne koristite zaštitnu masku. Zato masku birajte po kriterijumu zaštite i kvaliteta koji pruža, pre svega! 

#8 Neke maske mogu zaštiti i ekran

Ako mislite da maske za telefon štite samo zadnji deo telefona, mora da ste proveli u svemiru proteklu deceniju.

Maske za telefone sada možete pronaći u bezbroj varijacija, pa i onoj koja podrazumeva preklapanje telefona na prednjem delu. Ovako maska može pružiti dodatnu zaštitu telefonu, odnosno samom ekranu telefona, pa uz zaštitno staklo, koje je najbolje za osiguran ekran, možete obezbediti još zaštite ekranu svog mezimca!

#9 Menjanje izgleda telefona uz maske – zabavno i atraktivno

Ko još voli da nosi sa sobom i koristi stvar koja svakog dana izgleda potpuno isto? 

Naravno, ne možemo kupovati novi telefon svake nedelje, pa je svakako bolje rešenje kupovina maski za telefone, koje vam daju bezbroj mogućnosti za igru. Maskice su povoljne, pa možete kupiti veliki broj različitih i stalno menjati izgled svog telefona, a po želji ih uklapati i sa autfitom i prilikom!

#10 Lagodniji osećaj uz zaštitne maskice 

Kada koristite masku za telefon, videćete kako ćete automatski manje razmišljati o tome da li ste telefon spustili bezbedno, da li ste smeli da ga stavite u džep iako u njemu imate i drugih stvari, kao i da li mu se nešto desilo prilikom spuštanja u prepunu torbu! Tako korišćenje maske daje i lagodan osećaj korisniku!

Uz prethodnih 9 razloga, deseti je samo trešnja na šlagu na torti! Pa, šta čekate?

Pogledajte našu ponudu maski za Iphone, Samsung, Huawei ili Xiaomi telefone premium kvaliteta, pa sigurnom online kupovinom obezbedite i ulepšajte svog omiljenog tehnološkog ljubimca!