Baseus je dominantna kompanija na kineskom tržištu koja se primarno bavi proizvodnjom zaštitnih maski za telefon, a u svom bogatom asortimanu, između ostalog, ima i zaštitna stakla i data kablove. Ukoliko su vam potrebne visokokvalitetne Baseus maske za mobilne telefone i drugi proizvodi, onda je pravo rešenje da pogledate asortiman ove kompanije na našem sajtu, gde možete pronaći samo ono najbolje!

Maskoteka » Baseus

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

O Baseus brendu

Baseus je brend maski za mobilne telefone, osnovan 2011. godine u Šenženu, koji objedinjuje istraživanja, razvoj, dizajn, proizvodnju i potrošnju. Sam naziv predstavlja skraćenu verziju izraza “Base on user”, što označava da brend u svom poslovanju insistira na razmišljanju iz perspektive korisnika, pa su samim tim Baseus maske za telefone i Baseus zaštitna stakla dizajnirana sa visokom estetskom i praktičnom vrednošću. 

Konstantan rast i razvoj na tržištu, omogućili su ovoj kompaniji da postane vodeća firma u kineskoj industriji, a sve veći uticaj ima i u celom svetu. Baseus se od početka poslovanja pridržava principa praktične estetike i inovacija u dizajnu, stalno se fokusirajući na novu tehonologiju i ekološke materijale koje integriše u svoje proizvode za zaštitu mobilnih telefona.. 

Kombinacija kvaliteta i tehnologije

Pored inovativnih sposobnosti, Baseus se takođe fokusira na što bolju tehnologiju i kvalitet, tražeći samo najbolje tehničke partnere u različitim oblastima, sa kojima zajednički razvija konkurentnije proizvode.

U 2019. godini osnovana je Baseus laboratorija sa 35 inženjera, koji pružaju tehničku podršku. Svaka maska za telefon kompanije Baseus prolazi inspekciju kvaliteta Baseus laboratorije pre isporuke na tržište, kako bi se osiguralo da svaka maska, zaštitno staklo ili data kabl može održati odlične performanse u različitim uslovima korišćenja.

Baseus maske za telefon – proizvodi koje nudi ova kompanija

Na početku osnivanja kompanije Baseus većinu proizvoda činila je dodatna oprema za mobilne telefone, pretežno maske, zaštitna stakla i data kablovi. Međutim, s postepenim širenjem tržišta, originalnim jednostavnim proizvodima je teško udovoljiti potrebama ogromnog broja korisnika, a pravovremena transformacija je bila neophodna. 

Trenutno je Baseus uspostavio 11 kompletnih linija proizvoda. Pored pomoćnih uređaja za mobilne telefone, Baseus takođe razvija i proizvodi više kategorija proizvoda kao što su Baseus Gamo, Baseus Audio, Baseus rasveta, Baseus Automotive i Baseus kućni aparati, tako da kontinuirano zadovoljava potražnju kupaca za gotovo svim inteligentnim proizvodima.

Ipak, i dalje je primarno fokus na zaštitnoj opremi, pa tako Baseus maske za mobilne telefone i Baseus zaštitna stakla, možete pronaći u okviru naše ponude. 

Rasprostranjenost kompanije širom sveta

Kompanija Baseus se uspešno proširila na više od 180 zemalja i regiona širom sveta putem 600 prodavnica, a očekuje se da će u budućnosti taj broj nastaviti da raste. 

Pogledajte širok asortiman kompanije Baseus, a kada odaberete najbolju masku za mobilnu telefon, slobodno nas kontaktirajte. Zaštitite svoj uređaj od oštećenja i uživajte u bezbednom korišćenju!