Blueo brend zaštitnih stakala za telefone već godinama uživa vrhunsku reputaciju na tržištu aksesoara za mobilne telefone! Blueo je visoko pozicionirani brend koji kupcima nudi najbolja zaštitna stakla za telefone. Kompanija Blueo koncentriše se na proizvodnju zaštitnih stakala za telefone najvišeg kvaliteta, koji su produkt istraživanja najmodernijih materijala i metoda izdrade.

Maskoteka » Blueo zaštitno staklo za telefon

Prikazan jedan rezultat

Blueo zaštitna stakla za telefon – brend sjajne reputacije

Blueo kompanija osnovana je još 2014. godine, kao ogranak korporacije Shenzhen Blueo innovation technology. Od vremena svog osnivanja do danas, Blueo je svu pažnju usmerio na maksimalno unapređenje zaštitnih stakala za telefone i tako išao uz korak sa svetskim trendovima u 3C industriji aksesoara za mobilne telefone. Nakon više od 5 godina stalnog progresa, Blueo danas uživa vrhunsku reputaciju na tržištu zaštitnih stakala za telefone

Blueo – svetski poznat zaštitnik telefona

Blueo se nalazi na Tibetu, ali i u još 30 provincija i distrikata u okolini, gde se prodaje u preko 20.000 prodavnica! Kada je reč o stranom tržištu, Blueo svoja zaštitna stakla za telefone distribuira i na Bliski Istok, jugoistočnu Aziju, a sve više i u čitavu Evropu i Severnu Ameriku.

Ukoliko ste u potrazi za dobrim zaštitnikom telefona – Blueo je brend koji bi definitivno trebalo uzeti u obzir!